Storslått natur og fantastiske opplevelser

Det er mange steder i verden hvor man få oppleve storslått natur, men jeg må si at Norge har en spesiell plass i hjertet mitt. Ikke bare fordi jeg er norsk, men fordi det er så mye spennende å se. Landskapet er dramatisk med fjorder og flate partier, små gårder og våronna i bratte skråninger.

Så jeg har mye å velge mellom når noen spør hva jeg vil anbefale som reisemål i Norge. Men hvis jeg blir stilt til veggs, så lander jeg alltid på Salten. Dette er et, i mine øyne, helt spesielt sted i Norge som så absolutt viser mangfoldet og naturen. Jeg velger alltid å besøke http://www.saltenreiseliv.no for å få ideer og selvsagt nyte flotte bilder som tenner reisefeberen.

Blitt kjent med området

Personlig så har jeg blitt så kjent med området at jeg bare tar det som det kommer, men det er greit å ha noen holdepunkter hvis det er første gang man besøker området. Jeg har planlagt to turer til Salten denne sommeren og gleder meg allerede. Den første blir bare med meg og familien, mens på den andre så skal vi ha med besøkende fra USA. Jeg krysser fingrene for sol og sommer!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>