Go Sparta!

For en som føler en sterk tilhørighet til Sarpsborg er det kun Sparta sportsklubb som gjelder. Derfor er jeg veldig fornøyd med deres egen fan side; Spartafans http://www.spartafans.no/. Her finner jeg alt jeg trenger for å holde meg oppdatert på det som skjer i klubbene tilknyttet Sparta og Sarpsborg.

Sparta Warriors!

Selvsagt er det Sparta Warriors som er den største delen av Sparta idrettsklubb. Jeg prøver å komme meg på alle kampene deres for topp underholdning. Jeg er litt skuffet over at ishockey fremdeles ikke får den oppmerksomheten som den fortjener. Det er ikke bare langrenn og utfor som er flotte vintersporter. Ishockey krever utmerket fysikk, lagfølelse og ikke minst, evnen til å tenke taktisk og ta raske avgjørelser. Dette gjør sporten til en sport som utfordrer mer enn bare fysikken.

Jeg håper at flere og flere vil få øynene opp for ishockey og komme på kamper. Ikke minst så sporten kan få flere sponsorer og få en økonomi som lar dem satse på toppnivå. For akkurat som i fotball så må man kjøpe spillere og utvikle spillere for å kunne kjempe på elitenivå.
I dag har vi ikke et ishockeylag som kan kjempe i toppen internasjonalt, men jeg mener at vi kan nå høyt. Så la oss satse! Go Sparta!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>