Glitrende forberedelse mulighet

For de som ikke kjenner eller spiller golf, så kan man lure på hvorfor det er behov for å forberede seg. Mange tror, feilaktig, at man bare går rundt på en bane og slår en ball. I virkeligheten så må man ta hensyn til mange ting når man skal virkelig spille golf. Derfor elsker jeg at man har en baneguide hos golfklubben. Dette gjør at jeg kan sitte hjemme og planlegge det hele. Noe jeg elsker.

 

Det er selvsagt veldig store variasjoner i forhold til hvor detaljerte disse er. Noen er svært detaljerte, mens andre er mer generelle. Jeg må innrømme at jeg også gjør meg noen notater om hvilke golfkøller jeg bruker og hvor jeg bruker dem. Ikke fordi jeg har ambisjoner om å bli profesjonell, men fordi jeg liker å presse meg selv. Så bruker jeg disse detaljene for å lage min egen oversikt over hvilke køller jeg foretrekker å bruke på forskjellige områder. Det gjør at jeg blir en bedre golfspiller og spillet blir mye morsommere. Hvem vil vel ikke vinne, om det så bare å vinne over egen banerekord.

Nå som min faste golfklubb har tilrettelagt for at nykommere kan låne utstyr, ser jeg frem til å bryne meg mot enda flere klienter og venner!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>