Fortsette det gode arbeidet

Hvor hadde man vel verdt uten de mange frivillige i Norge? Det er mange forskjellige organisasjoner og saker som ville stoppet helt opp uten ildsjelene. Det er svært mye man kan engasjere seg i, heldigvis. For det hadde vært kjedelig om man kun hadde ideelle og humanitære organisasjoner å velge mellom. Selvsagt er slike organisasjoner, som Røde Kors og Amnesty, veldig viktig, men det er også annet som er viktig.
For man må engasjere seg med hele seg og da trenger man å like det man driver med. Fotballsupportere, som VIF supportere, har engasjert seg i kampen om en ny VIF stadion. Deres harde arbeid har lønnet seg, for de har fått sponsorer og samarbeidspartnere. Se bare her http://www.vifstadion.no/?page_id=25 Dette inspirerer andre fotball supportere og ikke minst, viser at det er mye å engasjere seg i uansett hva man liker.

 

Det er mye hardt arbeid å være frivillig og det krever at man er engasjert, men man får også mye igjen for det. Spesielt hvis man finner noe som virkelig engasjerer og dermed gir deg mye igjen. I tillegg får man kontakt med andre som liker det samme og engasjerer seg i det samme. Mange gode grunner til å delta og mange gode grunner til å fortsette det gode arbeidet!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>